A lisztet és a fűszereket a szójatej hozzáadása után csomómentesre mixeljük. (Ügyeljünk rá, hogy ne legyen túl híg!) Egy tálban összekeverjük a felkockázott ananásszal. Félóráig állni hagyjuk, majd kisütjük forró étolajban.
Egy másik edényben kevés olívaolajat hevítünk, hozzáadjuk a római köményt, a szegfűszeget, a felaprított, kimagozott chilipaprikát, majd a felkockázott hagymát, a gyömbért és a bazsalikomot.
Négy-öt percig, folyamatos kevergetés közepette pároljuk, majd beletesszük a felkockázott barackot.
Hozzáadjuk a babérlevelet, a cukrot, a vizet, egy kevés sót, borsot, majd fedő alatt kis lángon fél óráig főzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.