A sertéskarajt megtisztítjuk, majd kb. 2 ujjnyi vastag szeletekre vágjuk.
A húsokat olívaolajjal bekenjük és a sertéssült fűszersóval bedörzsöljük. Néhány percig pihentetjük.
Az ananász alját és tetejét, majd a héját is levágjuk. Kb. 2 centis szeleteket vágunk belőle és kivágjuk a közepén a torzsáját.
A húsok mindkét oldalát pár percig sütjük a grillen, amíg szépen megpirul. Ha elkészült, alufóliával lefedve pihentetjük pár percig.
Közben az ananásznak szintén mindkét oldalát sütjük néhány percig a grillen.
A salátához a jégsalátát csíkokra, a paradicsomot és a retket kockákra vágjuk, összekeverjük. Ízlés szerint citromos-olívaolajas vagy mangós salátaöntettel meglocsoljuk.
A grillezett sertéskarajt szeletekre vágjuk, majd a grillezett ananásszal és a friss salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.