A szójaszószt összekeverjük 1 ek olívaolajjal, a cukorral, a megtisztított, összezúzott fokhagymával, a gyömbérrel, a csilipehellyel, a ketchuppal és egy kevéssel az konzerves ananász levéből. A húst megmossuk, felszeleteljük. A szeleteket kissé kiklopfoljuk, és beleforgatjuk a fűszeres pácba. Legalább 10 percig, vagy akár 1 éjszakán át pihentetjük.
Egy nagy serpenyőben felforrósítjuk fa maradék olívaolajat, és megpirítjuk benne a lecsepegtetett ananászkarikákat. Kivesszük, és melegen tartjuk. A visszamaradt zsiradékon 1-2 perc alatt megpirítjuk a hússzeletek mindkét oldalát, több adagban. Visszatesszük az összes húst, hozzáöntjük a pácot, lefedjük, majd puhára pároljuk. Végül fedő nélkül addig sütjük, míg a páclé egészen sűrű nem lesz. A puha bordát az ananászkarikákkal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.