A paprikát, a sárgarépát, a brokkolit és a bébikukoricát csíkokra vágjuk.
Egy serpenyőben egy kis olajat felmelegítünk, és az apróra vágott zöldségeket a zöldborsóval, a shimeji gombával és a bambuszrügyekkel együtt megpirítjuk. Kiveszünk mindent a serpenyőből, és egy tálba tesszük.
Még egy kis olajat öntünk a serpenyőbe, és beletesszük a GYOZA gombócokat az aljukkal lefelé. Közepes lángon körülbelül 4 percig sütjük. Ha az aljuk szépen megpirult, forró vizet öntünk a serpenyőbe, hogy a gombócok valamivel kevesebb, mint fele víz alá kerüljön. Lefedjük és további 2-3 percig főzzük.
Egy külön tálban összekeverjük a szósz hozzávalóit: szójaszósz, apróra vágott fokhagyma, barna cukor, pirított szezámolaj, csirkehúsleves, kukoricakeményítő.
A zöldségeket a serpenyőbe tesszük, ráöntjük az elkészített szószt, és kevergetve addig forraljuk, amíg a szósz besűrűsödik.
Apróra vágott újhagymával és szezámmaggal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.