Elkészítés: A tojást, a lisztet, a sót és a tejet összekeverjük, kevés ásványvízzel higítjuk. Pár csepp édesítőszert is tehetünk bele, majd az olajat. A tésztát 20 percig állni hagyjuk, időnként átkeverjük. Közben az almákat meghámozzuk, durvára lereszeljük, megpároljuk a cukorral vagy az édesítővel. A mazsolát is hozzákeverjük, megpuhul benne. Őrölt fahéj is mehet bele, ízlés szerint. A hagyományos módon kisütött palacsintákat megkenjük a még meleg almatöltelékkel, és felgöngyöljük. Azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.