Elkészítés: 1.) A hagymát kevés olajon megdinszteljük, rárakjuk a felkockázott húst, és fehéredésig dinszteljük, majd lehúzzuk a tűrzől, megszórjuk pirospaprikával, sózzuk, borsozzuk, felöntjük vízzel, és takaréklángon, lefedve pörköltöt készítünk belőle.
2.) Ha a hús már puha, mellétesszük a megtisztított, felkockázott burgonyát és a hasábokra vágott répát, és felöntjük annyi vízzel, hogy mindent ellepjen a lé.
3.) Amikor félpuha, beletesszük a zöldbabot, és puhára főzzük.
4.) A liszttel elkevert tejföllel csomómentesen behabarjuk, ha igényli, sózzuk, borsozzuk, és forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.