Elkészítés: A szalonnával megpirítom az apróra vágott hagymát. Megszórom a köménymaggal, pirospaprikával, hozzáadom a felkockázott húst, 10-20 percig párolom. Hozzáadom a zúzott fokhagymát, felöntöm 1,5 l vízzel. Az erőleveskockát, felnegyedelt citromot hozzáadva félpuhára főzöm a húst. Hozzáadom a negyedelt burgonyát, babérlevelet és a zöldbabot. Készre főzöm, a csipetkét beledobom. Addig főzöm, míg a csipetke feljön a tetejére. A tejfölt beleöntöm, rottyantok rajta még egyet.
TIPP: Apróra vágott pertrezselyem, zellerlevél, újhagyma illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.