Elkészítés: 1. A halfilét sózzuk, sütőtepsibe rendezzük, meglocsoljuk az olívaolajjal és a citromlével.
2. A hagymát és az almát vékony szeletekre vágjuk, és a vajon megsütjük, majd egyenletesen elrendezzük a hal tetején.
3. A szószhoz a 4 tojássárgáját sóval, borssal, citromlével konyhai keverőgépbe tesszük, a legnagyobb fokozatra állítjuk, és lassan a sárgákhoz csorgatjuk a forró vajat, majd a forró tejszínt. Ez így garantáltan be fog sűrűsödni.
4. A hal tetejét gazdagon megöntözzük a szósszal, majd 180 fokos sütőben pirosra sütjük. Forrón tálaljuk.
5. Tálalás előtt megszórhatjuk pörkölt dióval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.