Elkészítés: Serpenyőbe zsiradékot teszünk. A megtisztított vöröshagymát vékony szeletekre vágjuk, a hideg zsiradékra tesszük, majd elkezdjük a sütést. Amikor a hagyma kezd üvegesedni, hozzáadjuk a karikára szeletelt paprikát, kevés cukrot, és tovább folytatjuk a sütést, gyakran kevergetve, hogy oda ne égjen. A cukor kissé karamellizálódik, a paprika sül, ekkor adjuk hozzá a paradicsompürét és a paradicsomszeleteket, sózzuk, ha szükséges, még cukrozzuk.
A víz elpárolgása után ráöntjük a felvert tojásokat. Amikor a tojás széle már kocsonyásodik, lapáttal alányúlunk, meglazítjuk, hogy a többi folyékony tojás aláfolyhasson. Rántottaszerűen lágyra sütjük.
A serpenyőben hagyva tálaljuk. Megszórhatjuk tört chilivel, és felezett koktélparadicsommal díszítjük. Sült szalonnacsíkokat is adhatunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.