Elkészítés: 2,5 dkg élesztőt cukros tejben felfuttatunk, majd 50 dkg liszttel, 1 egész tojással, szükség szerint tejjel
vagy vízzel, 1 kanál olajjal bedagasztjuk.
10 dkg zsírt egy evőkanál pirospaprikával kikeverünk, sózzuk, borsozzuk.
A megkelt tésztát kinyújtjuk, egyenletesen megkenjük a pirospaprikás zsírral, feltekerjük, 20 percig pihentetjük.
Ezután kinyújtjuk, újra megkenjük, feltekerjük, 20 percig kelesztjük. Végül újra kinyújtjuk, pogácsákat szaggatunk belőle és megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.