Elkészítés: A csirkecombokat vagy mellszeleteket csemege piros arannyal bekenjük, majd kivajazott tepsibe pakoljuk. Megszórjuk ételízesítővel, a zúzott fokhagymát (ízlés szerint, de ez adja meg az ízét) a tetejére szórjuk, közéjük néhány helyre kis darabka margarinokat vagdosunk. (Ha comb, akkor kevesebb vajat tegyünk, mert párolódás közben több levet enged.) Alufóliával letakarjuk, és sütőben puhára pároljuk. Ha puha, levesszük a fóliát, és kétféle reszelt sajttal bőségesen megszórjuk a húsokat. Pirosra sütjük. Burgonyapüré illik hozzá köretnek.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.