Elkészítése: A paprikát előmelegített grillsütőben addig süssük, amíg a héja hólyagos lesz és kicsit megbarnul. Tegyük tálba, fóliával takarva öt percig hagyjuk állni. A gőzben így felpuhul, levet ereszt, és ezután a paprika héját éles késsel könnyű lesz eltávolítani. A paprika húsát vágjuk vékony csíkokra.
Serpenyőben a forrósított olajba tegyük az apróra vágott fokhagymát és azt a levet, amely a paprika alatt maradt a tálon. Öt percig lassú tűzön pároljuk. A paprikacsíkokat helyezzük tálra, és a serpenyő tartalmát öntsük rá. Ezután locsoljuk meg az ecettel, és szórjuk a tetejére az apróra vágott petrezselymet és bazsalikomot. Ha közben kicsit kihűlt, mikróban melegítsük át, és tálalás előtt szórjuk rá az apró kockákra vágott juhsajtot.
Elkészítési idő: 25 perc
1 adag: 300 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.