Elkészítése: A paprikát előmelegített grillsütőben addig süssük, amíg a héja hólyagos lesz és kicsit megbarnul. Tegyük tálba, fóliával takarva öt percig hagyjuk állni. A gőzben így felpuhul, levet ereszt, és ezután a paprika héját éles késsel könnyű lesz eltávolítani. A paprika húsát vágjuk vékony csíkokra.
Serpenyőben a forrósított olajba tegyük az apróra vágott fokhagymát és azt a levet, amely a paprika alatt maradt a tálon. Öt percig lassú tűzön pároljuk. A paprikacsíkokat helyezzük tálra, és a serpenyő tartalmát öntsük rá. Ezután locsoljuk meg az ecettel, és szórjuk a tetejére az apróra vágott petrezselymet és bazsalikomot. Ha közben kicsit kihűlt, mikróban melegítsük át, és tálalás előtt szórjuk rá az apró kockákra vágott juhsajtot.
Elkészítési idő: 25 perc
1 adag: 300 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.