Elkészítés: A paradicsomokat tegyük pár percre forró vízbe. Húzzuk le a héjukat, és turmixoljuk össze.
Forraljuk fel, majd 2,5 dl víz és 1 evőkanál étkezési keményítő csomómentesre kevert adalékával habarjuk be, és fűszerezzük borssal, ételízesítővel. Utoljára adjuk hozzá a pestót. Kifőzött házitésztával tálaljuk.
A tésztát 1 tojásból, sóból és annyi lisztből gyúrjuk, amennyit felvesz a kemény, gyúrható tésztához. Kinyújtjuk, és vékonyabb metéltre vagdossuk. A tészta főzővizébe tegyünk egy kis kurkumát!
A pstót is készíthetjük házilag: 4 gerezd fokhagymát 1 csokor friss bazsalikommal, sóval, pár levél borsikával, egy kevés metélő petrezselyemmel és 1/2 dl olívaolajjal turmixoljuk össze.
2024.11.29.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.