Elkészítés: A paradicsomokat tegyük pár percre forró vízbe. Húzzuk le a héjukat, és turmixoljuk össze.
Forraljuk fel, majd 2,5 dl víz és 1 evőkanál étkezési keményítő csomómentesre kevert adalékával habarjuk be, és fűszerezzük borssal, ételízesítővel. Utoljára adjuk hozzá a pestót. Kifőzött házitésztával tálaljuk.
A tésztát 1 tojásból, sóból és annyi lisztből gyúrjuk, amennyit felvesz a kemény, gyúrható tésztához. Kinyújtjuk, és vékonyabb metéltre vagdossuk. A tészta főzővizébe tegyünk egy kis kurkumát!
A pstót is készíthetjük házilag: 4 gerezd fokhagymát 1 csokor friss bazsalikommal, sóval, pár levél borsikával, egy kevés metélő petrezselyemmel és 1/2 dl olívaolajjal turmixoljuk össze.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.