Előkészítés: A paradicsomokat megmossuk, leszárítjuk, levágjuk a gömbölyű végét, és óvatosan kiszedjük a belsejét, majd besózzuk, borsozzuk és a kivájt részével lefelé fordítva, hagyjuk lecsepegni. A tojásokat sós vízben keményre főzzük, kb. 10 perc alatt. Ezután hideg vízben kihűtjük. A fokhagymát megtisztítjuk és összetörjük. A snidlinget megmossuk, lerázzuk a vizet róla, és apróra vágjuk.
Elkészítés: A lehűlt tojásokat meghámozzuk, villával összetörjük. Hozzáadjuk a majonézhez, a fokhagymával, a snidlinggel ízesítjük, és jól összekeverjük. A kis paradicsomokat lecsepegtetjük, kis kanál segítségével megtöltjük a töltelékkel. Tálalásig hűtőben tartjuk, salátaleveleken tálaljuk.
Munka: kb. 25 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 darab: 21 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.