Elkészítés: Az avokádót hosszában félbevágjuk, és csavaró mozdulattal kettéválasztjuk. Vékonyan meghámozzuk, és apró kockákra vágjuk. A paradicsomok magját eltávolítjuk, és szintén apró kockákra vágjuk. Keverőedénybe tesszük, hozzáadjuk a majonézt, a sót, a borsot, a felkarikázott zöldhagymát, az aprított rozmaringot és a petrezselymet. Ezután jól összekeverjük, és 1-2 órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
Tálaláskor az avokádókrémet tányérra halmozzuk, majd pár szelet avokádóval, és paradicsommal díszítjük. Friss pékáruval kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.