Elkészítés: A paradicsomokat forró vízbe dobom, hogy könnyen lejöjjön a héjuk. Meghámozom, gerezdekre vágom. A cukkiniket zöldséghámozóval hosszában vékony szeletekre vágom. Az édesköményt nagyjából 1,5 cm-esre kockázom. A felszeletelt cukkiniket épp csak 1 percre forró vízbe dobom, hogy könnyen lehessen tekerni. Hűlni hagyom.
A tésztát kiterítem, egyenletesen vékonyra nyújtom, egy csészealj segítségével nagyjából 12 cm-es köröket vágok belőle, hogy a kis formákat úgy tudjam vele kibélelni, hogy a peremre is kerüljön tészta. A formákba helyezett tésztákra előbb a paradicsomokat helyezem, majd közéjük szúrok egy-egy cukkinitekercset, végül megszórom az édesköménnyel. Erre kerül az előzetesen kissé megpirított zsemlemorzsa, melyet sóval, borssal, kakukkfűvel fűszerezek, majd az egészet megszórom a kétféle reszelt sajttal.
A kis formákat a könnyebb kezelhetőség miatt egy nagyobbacska tepsire helyezem, és a 190 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt ropogósra sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.