Elkészítés: Kis lisztet megfuttatunk forró olajon, majd felöntjük vízzel, felforraljuk. A cukkinit (vagy más tököt) kockára vágjuk, és a forrásban levő vízbe tesszük. Ételízesítővel és petrezselyemzölddel ízesítjük. Amikor a tök majdnem kész, a levesbe teszünk kb. 5 kanál zúzott fokhagymával ízesített tejfölt, és a levest még 1 percig forraljuk. Mielőtt levennénk a tűzről, beledobunk 2 paradicsomot apró kockákra vágva. A levest lefedjük, és levesszük a tűzről. Tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.