Elkészítés: A húst szeletekre vágom és kiklopfolom. A paradicsompürét, a ketchupot, a Piros Aranyat, a mustárt és a teljes fej megpucolt, fokhagymanyomón kinyomott fokhagymát az olajat és a fűszereket egy keverőtálban alaposan összekeverem. A húsokat bekenem a masszával, és edénybe helyezem (én kuktafazékban szoktam készíteni). Felöntöm vízzel (úgy szoktam, hogy a keverőtálba öntöm a vizet, és a maradék masszát még összekeverem vele, nehogy kárbavesszen), hogy éppen ellepje a húsokat, majd vajpuhára párolom. Kuktafazékban marhahús esetében az első kifújástól számított 45-50 perc múlva kész. Sertésnél ugyanez 25-30 perc. Leveskockás vízben párolt petrezselymes rizsköret passzol a legjobban hozzá.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.