Elkészítés: A húst szeletekre vágom és kiklopfolom. A paradicsompürét, a ketchupot, a Piros Aranyat, a mustárt és a teljes fej megpucolt, fokhagymanyomón kinyomott fokhagymát az olajat és a fűszereket egy keverőtálban alaposan összekeverem. A húsokat bekenem a masszával, és edénybe helyezem (én kuktafazékban szoktam készíteni). Felöntöm vízzel (úgy szoktam, hogy a keverőtálba öntöm a vizet, és a maradék masszát még összekeverem vele, nehogy kárbavesszen), hogy éppen ellepje a húsokat, majd vajpuhára párolom. Kuktafazékban marhahús esetében az első kifújástól számított 45-50 perc múlva kész. Sertésnél ugyanez 25-30 perc. Leveskockás vízben párolt petrezselymes rizsköret passzol a legjobban hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.