A tököt meghámozzuk, felszeleteljük, ahol szükséges, a nagyobb magokat kikaparjuk. A tököt besózva 20 percig állni hagyjuk. A keletkezett nedvességet leitatjuk, majd a tököt megforrósított vajon, mindkét oldalon megsütjük. A serpenyőből kivesszük és áttesszük egy tűzálló tálba. A visszamaradt zsiradékon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a lehéjazott, feldarabolt paradicsomot. Sóval, borssal, csípős pirospaprikaával ízesítjük. Feedő alatt összepároljuk. A hagymás paradicsomot a tökre halmozzuk, zsemlemorzsával megszórjuk és rámorzsolunk kevés vajat. Forró sütőben megpirítjuk. Natúr húsok, sült kolbász, grillcsirke mellé kínáljuk. Vegetariánusoknak főételként, rizzsel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.