Elkészítés: A csirkemellet szeletekre vágjuk /félbe szoktam/ sózzuk, borsozzuk.
A lisztet összekeverjük az oregánó felével és az összes bazsalikommal. A húst megforgatjuk benne, és az olajon minkét oldalát pirosra sütjük, majd átrakjuk tűzálló tálba. Ráöntjük a zúzott fokhagymával, maradék oregánóval, sóval és borssal ízesített és elkevert hámozott paradicsomot és paradicsompürét.
190 fokos sütőben kb. 30 percig sütjük, majd megszórjuk reszelt mozzarellával és parmezánnal. Addig sütjük, amíg a sajt éppen ráolvad.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.