Elkészítés: A csirkemellet szeletekre vágjuk /félbe szoktam/ sózzuk, borsozzuk.
A lisztet összekeverjük az oregánó felével és az összes bazsalikommal. A húst megforgatjuk benne, és az olajon minkét oldalát pirosra sütjük, majd átrakjuk tűzálló tálba. Ráöntjük a zúzott fokhagymával, maradék oregánóval, sóval és borssal ízesített és elkevert hámozott paradicsomot és paradicsompürét.
190 fokos sütőben kb. 30 percig sütjük, majd megszórjuk reszelt mozzarellával és parmezánnal. Addig sütjük, amíg a sajt éppen ráolvad.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.