Elkészítés: Egy lábosban felteszem a tésztát főni. Felvágom közepes kockákra a paradicsomot, vigyázva, hogy a belseje lehetőleg ne essen szét. Kimagozom, felszeletelem az olívabogyót. Egy serpenyőben kevés olívaolajat felmelegítek, óvatosan beleteszem a paradicsomot és az olívát. Megsózom, ízlés szerint teszek rá rozmaringot. (Vigyázat, őrölve erős, úgyhogy csak lassan adagoljuk.) Megrottyantom, közben óvatosan keverem, hogy a paradicsomkockák egyben maradjanak. Vizet lehet hozzá tenni, de csak mértékkel, apránként. Akkor a legfinomabb, ha van egy kis leve, néhány kocka szétfoszlik. A kész tésztára halmozom a kész paradicsomot, de össze is lehet vele keverni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.