Elkészítés: A párizsiszeleteket hirtelen megsütjük az olajon, így kis kosárkákat kapunk. Szalvétán lecsepegtetjük róluk az olajat. Amíg hűl, sós vízben megfőzzük a burgonyát. Összetörjük, és egy-két kanál olajjal meglocsoljuk. A főtt tojásokat és az uborkát felszeleteljük. Ha minden készen áll, az áttört burgonyával megtöltjük a párizsi kosárkákat, mindegyikre teszünk egy szelet tojást és uborkát. A tetejükre nyomunk egy kevés pirosaranyat. A kihűlt, kész kosárkákat hidegen, önálló ételként is tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.