Elkészítés: A margarint egy teflon serpenyőbe tesszük, a húsokat bekenjük mézzel, megfuttatjuk a margarinon, míg szép világosbarna máz nem keletkezik rajtuk. Hozzátöltjük a bort és a vizet, ízlés szerint borsozzuk, adunk hozzá szerecsendiót, borsot és gyömbért. Fedő alatt időnként megkavarjuk és puhára pároljuk, a lángról levéve hozzáadjuk a tejszínt, a tejfölt és végül a reszelt sajtot, jól összekeverjük, majd újra lefedjük, a lángot elzárjuk.
A szélesmetéltet enyhén sós vízben megfőzzük, lecsöpögtetjük, majd a csirkés raguval tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.