Elkészítés: A margarint egy teflon serpenyőbe tesszük, a húsokat bekenjük mézzel, megfuttatjuk a margarinon, míg szép világosbarna máz nem keletkezik rajtuk. Hozzátöltjük a bort és a vizet, ízlés szerint borsozzuk, adunk hozzá szerecsendiót, borsot és gyömbért. Fedő alatt időnként megkavarjuk és puhára pároljuk, a lángról levéve hozzáadjuk a tejszínt, a tejfölt és végül a reszelt sajtot, jól összekeverjük, majd újra lefedjük, a lángot elzárjuk.
A szélesmetéltet enyhén sós vízben megfőzzük, lecsöpögtetjük, majd a csirkés raguval tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.