Elkészítés: A csirkecombokat bepácoljuk (tej, só, mustár és 1 gerezd fokhagyma keverékébe), 1 éjszakát hagyjuk a hűtőben pihenni. A barnarizst főzés előtt 5-6 órával meleg vízbe áztatjuk. A pataki tálat 30 percig vízben áztatjuk. A brokkolit előpároljuk.
A pataki tálba belehelyezzük a combokat, a fokhagymagerezdeket (nem szükséges teljesen megpucolni), a tisztított vöröshagymát és a brokkolit. Sütőbe tesszük, és 180 fokon kb. 1,5-2 órán át sütjük.
Amíg a hús sül, a beáztatott barna izst feltesszük sós vízben főni (2 dl rizshez 4 dl vizet tegyünk).
Amikor a hús elkészült, mindent kiveszünk a tálból. Kevés lé fog maradni a tál alján, ebbe keverjük bele a vadrizst, és ha szükséges, még 1-2 dl meleg vizet/alaplevet öntünk rá. Fontos, hogy meleg legyen a folyadék, nehogy a tál szétrepedjen. A vadrizsnek 30 perc a főzési ideje, ezért 15 perc múlva vegyük ki a tálat a sütőből, és keverjük hozzá a majdnem megfőtt barna rizst. További 20 percig süssük a vadrizses barna rizst.
Tálalás előtt helyezzük vissza a csirkecombokat és a brokkolit a rizsre, hogy együtt átmelegedjenek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.