Előkészítés: Az ananászt tálba tesszük, megszórjuk a cukor felével, és kb. 2 óra hosszára betesszük a hűtőbe. Megmossuk a narancsot, a citromot, és karikára vágjuk, tálba tesszük, megszórjuk a maradék cukorral, leöntjük a brandyvel, és ezt is behűtjük.
Elkészítés: A narancsos keveréket kivesszük a hűtőből, sűrű szitán átpasszírozzuk, és hozzákeverjük az ananászhoz. Visszatesszük a hűtőbe. Tálalás előtt tört jeget készítünk, azaz jégkockákat konyharuhába csomagolunk, és húsklopfólóval összetörjük. Kevés tört jégre kétharmadig adagoljuk a poharakba az ananászos gyümölcsöt, és felöntjük egyharmad rész jéghideg száraz pezsgővel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.