Elkészítés: A hagymát és a szalonnát kisebb kockákra vágjuk. A kolbászt félkarikákra szeleteljük. A babot és a kukoricát leszűrjük. A chilit és a fokhagymát apróra vágjuk.
A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a vöröshagymát. Rádobjuk a fokhagymát, a chilit és a kolbászt. Pár percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a babot és a kukoricát. Sózzuk, borsozzuk, majd rátesszük a paradicsompürét, és 5-6 percet pirítjuk. Hozzáöntjük a ketchupot, és egyet forralunk rajta. Ízlés szerint kevés cukorral ízesíthetjük.
A tésztát kifőzzük, lecsepegtetjük és összeforgatjuk a raguval.
Tálaláskor reszelt sajttal megszórjuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.