Elkészítés: A zsemléket kockákra vágjuk és megpirítjuk, majd beáztatjuk. A szalonnát apró kockákra vágjuk és megpirítjuk. A húst felszeleteljük, és a pirított szalonnával együtt ledaráljuk, hozzáadjuk a zsiradékot, a vízben előre beáztatott zsemlét, a nyers tojást, a nagyobb kockára vágott kemény tojást, a sót, az apró kockákra vágott vöröshagymát és az őrölt fekete borsot. Ezeket jól összekeverjük. A kész masszát egy őzgerincformába három egyenlő rétegben helyezzük el. Az első réteg tetejére rakjuk a reszelt sajtot, majd a második réteg tetejére a karikákra vágott paradicsomokat, és erre tesszük a harmadik réteg masszát. Ha készen vagyunk, az egészet a formából kiborítjuk, és körkörösen bekenjük díjioni mustárral. A leveles tésztát kiterítjük a nyújtódeszkára, zsiradékkal megkenjük, és a kész húsforma masszát a tésztára helyezzük, majd az egészet feltekerjük, úgy hogy a hús sehol se látszódjon. A feltekert tészta külsejét zsiradékkal megkenjük, és sütőben pirosra sütjük. A marhahúsleves kockát felforraljuk, és besűrűsítjük, ebből lesz a mártás. Tálaláskor a kész sültet felszeleteljük, és egy kanál mártást teszünk mellé, a többit külön kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.