A megtisztított vöröshagymát finomra metélem. A paradicsompaprikát vékony szeletekre vágom. A csirkecombot besózom. A befőtt felét félreteszem, a levéből 1 dl-t kimérek.
Forró olajon sárgára fonnyasztom a hagymát. Ráteszem mindegyik csirkecombot, és mindkét oldalán jól lepirítom. A húst ezután a serpenyőből kivéve melegen tartom.
A visszamaradt szaftra ráteszem a paradicsompaprikát meg a sárgabarack felét, megszórom a fűszerekkel és fedő alatt addig párolom, míg a gyümölcs pépessé nem válik. Ezután hozzáöntöm a sárgabarack 1 dl levét, és jól összeforralom. Végül visszateszem a csirkecombot, és fedő alatt puhára párolom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.