Elkészítés: A karajszeleteket jó vékonyra kiklopfolom, sózom, borsozom, és vékonyan megkenem fokhagymakrémmel, erre pedig ráfektetek 1 szelet tarját. Feltekerem, és fogpiszkálóval megtűzöm.
Egy magasabb falú serpenyőbe kevés olajat teszek, és azon körben átpirítom a tekercseket. Ezután kiszedem őket, és az apróra vágott lilahagymákat teszem a helyükre, pirítom őket egy kicsit. Visszapakolom a tekercseket, pici vizet öntök alájuk, és kis gázon, fedő alatt puhára párolom őket. Hamar megpuhulnak, ekkor kiszedem őket.
A visszamaradt szaftba 1 kiskanál lisztet teszek, és csomómentesen elkavarom benne. 1 evőkanál pizzakrémet és 1 evőkanál ketchupot is rakok bele, és sózom, borsozom. Ilyenkor meg is kóstolom, és még ízesítem, ha kell. Sűrűbb szaftot kapok, amibe visszapakolom a tekercseket, és még összemelegítem őket.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.