Elkészítés: A tarját felszeleteljük, kiklopfoljuk, besózzuk, majd a szeletek mindkét oldalát lisztbe mártva forró zsírban picit megsütjük. Ha minden szeletet kisütöttünk, ebbe a zsírba beletesszük az apróra vágott hagymát, a kockára vágott szalonnát és az apróra vágott csemege uborkát. Amikor a hagyma üveges, ráöntjük a paradicsomszószt, visszatesszük rá a húsokat, és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, borsozzuk.
Lassan addig főzzük, míg a hús puha nem lesz. Kevergetni kell időnként, hogy a szaftja oda ne kapjon. A szaftja be fog sűrűsödni.
Sült krumplival és fejes salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.