Elkészítés: A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel.
A tojásokat megfőzzük. A csemegeuborkát és a kolbászt apróra vágjuk. A főtt tojásokat lereszeljük vagy villával szétnyomkodjuk. Hozzákeverjük a kolbászt, az uborkát és a mustárt. Sózzuk, borsozzuk, és a csirkemellek felére halmozzuk. Ráhajtjuk a hús másik felét, hústűvel vagy fogvájóval összetűzzük.
Kiolajozott tepsibe vagy jénaiba fektetjük. Kevés vizet öntünk alá, és lefóliázva, előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük. Levesszük a fóliát, és a sütőbe visszatéve 10-15 perc alatt pirosra sütjük. Gombás rizst készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.