Elkészítés: A lisztben elkeverjük a sót, elmorzsoljuk benne a vajat és az élesztőt. Hozzáadjuk a tojás sárgáját és a rumot, majd alaposan összedolgozzuk. Legalább 1 órát pihentetjük.
Vékonyra elnyújtjuk a tésztát, és vékony, kb. 20 cm-es csíkokat vágunk belőle. Egy mélyebb bőséges mennyiségű olajat hevítünk. Úgy tekerjük fel a tésztát, mintha fonalat lazán tekernénk fel, majd így beletesszük a forró olajban, és pár perc alatt megsütjük. Még melegen porcukorba hempergetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.