Elkészítés: A piskótákból 30 db-ot félreteszünk, a többit ledaráljuk vagy összemorzsoljuk, és a tejjel összedolgozzuk. A vajat a kétféle cukorral jól kikeverjük, és a a piskótamasszához gyúrjuk. 10 golyót formálunk belőle. Az élelmiszerszínezéket kevés vízben feloldjuk, és a kókusszal összekeverjük. A golyókat ebben hempergetjük meg, és hűtőbe rakjuk. Közben a csokit felolvasztjuk (én mikróban csináltam). A zselécukorkákból taréjt és csőrt vágunk ki, amit két csokival megkent piskóta közé ragasztunk, a csokival szemet is rajzolunk neki (én fogpiszkálóval csináltam). A fejet a kókuszos golyókhoz ragasztjuk (kicsit benyomtam a piskótás masszát, abba tettem csokit és úgy ragasztottam oda). A maradék piskótákat félbevágjuk, azokat is megkenjük csokival, és a golyók oldalára ragasztjuk szárnynak.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.