Elkészítés: A tejfölt elkeverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral, majd belereszeljük a citrom héját, és hozzáadjuk a citrom levét. A tejszínt habbá verjük, majd óvatosan (a habot nem törve) összekeverjük az ízesített tejföllel.
Egy tálcán ovális alakban teszünk egy réteg krémet, majd rá egy sor piskótatallért, aztán kisebb átmérőben ismét egy sor krémet és újabb sor piskótatallért. Tetejét a citromos krémmel zárjuk, majd kiviszeletekkel beborítjuk. A banánból elkészítjük a teknős lábait illetve farkincáját, a citrom feléből és a szegfűszegből pedig a fejét.
2 órára hűtőszekrénybe tesszük, amíg a piskóta megpuhul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.