Elkészítés: A mézes lapokhoz 2 kávéskanál fahéjat, 2 evőkanál olvasztott mézet, 2 tojást, 20 dkg porcukrot, 5 dkg margarint, 2 kávéskanál szódabikarbónát gőz felett összefőzünk, és hozzáadunk 40 dkg lisztet. Gáztepsi hátán 2 lapot sütünk belőle.
6 tojásból piskótát sütünk, lekvárral megkenjük, és feltekerjük tekercsnek, majd kb. 1,5 cm vékony szeletekre vágjuk.
A krémhez 30 dkg margarint, 35 dkg porcukrot, 4 csomag vaníliás cukrot kikeverünk. 6 dl tejet 2 vaníliás pudingporral felfőzünk. A kihűlt pudingot és a margarinos krémet összekeverjük.
Töltéskor a krém egy részét rákenjük az egyik lapra, erre fektetjük a piskótaszeleteket, és rákenjük a többi krémet, majd rátesszük a másik lapot.
A tetejére porcukrot szórunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.