Elkészítés: A tejet langyosra melegítem, belemorzsolom az élesztőt, ráöntöm a cukrot, elkeverem. Meleg helyre teszem, hogy az élesztő felfusson. Addig kimérem a lisztet, és a víz kivételével minden hozzávalót egy tálba öntök. Ha megkelt az élesztő, ezt is a tálba öntöm, valamint egy kis vizet is. Összegyúrom, és a vizet fokozatosan adom hozzá, mert nem biztos, hogy az egész kelleni fog. Addig gyúrom, amíg egybeálló tésztát kapok, ami picit ragad. Félreteszem letakarva (vagy kelesztőtálban) legalább 20 percre kelni. Amíg kel, megcsinálom rá a szószt, felvágom a feltéteket.
Mikor megkelt a tészta, olajos kézzel addig nyújtom, míg kitölti a pizzaformát (2 db 30 cm-es és 1 db kb. 12 cm-es). Rákenem a szószt, elosztom rajta a feltétet, majd 15-20 perc alatt 180 fokon megsütöm. Nagyon kiadós, finom vacsora, nem kell a családnak külön főzni. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.