Elkészítés: Egy tálba teszünk 40 dkg lisztet, 1 evőkanál olajat és egy csipet sót. Egy másik tálban langyosra melegítünk 5 dl tejnél picit többet, és beleteszünk 2 evőkanál cukrot, ha langyos, belemorzsolunk 2,5 dkg élesztőt, és 5 percet kelesztjük. Ha felfutott, beleöntjük az első tálba, és összekeverjük, megdagasztjuk. Ha kész, fél-egy órát pihentetjük meleg helyen, majd kinyújtjuk, tepsibe rakjuk, és 10 percet sütjük. Kivesszük, rátesszük a feltéteket, mindenki kedve szerint, és készre sütjük. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.