Elkészítés: A vizet a sóval vagy a cukorral fel kell forralni. Ha gyöngyözik, a tűzről levéve úgy ahogy van beleborítani a lisztet, elkeverni, visszatenni pár percre forrni. Forrón egyesével bele a 3 tojás, kikeverni, majd egy órát pihentetni. Teáskanállal meleg (nem forró!) olajban fedő alatt sütni az egyik felét, ha kész, fedő nélkül a másikat. Az édeset lekvárral vagy fahéjas/kakaós porcukorral, a sósat pl. fokhagymás tejföllel kínálni. Nem szabad sokat egyszerre sütni, mert kb. 2-3-szorosára nőnek.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.