Elkészítés: A vizet a sóval vagy a cukorral fel kell forralni. Ha gyöngyözik, a tűzről levéve úgy ahogy van beleborítani a lisztet, elkeverni, visszatenni pár percre forrni. Forrón egyesével bele a 3 tojás, kikeverni, majd egy órát pihentetni. Teáskanállal meleg (nem forró!) olajban fedő alatt sütni az egyik felét, ha kész, fedő nélkül a másikat. Az édeset lekvárral vagy fahéjas/kakaós porcukorral, a sósat pl. fokhagymás tejföllel kínálni. Nem szabad sokat egyszerre sütni, mert kb. 2-3-szorosára nőnek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.