Elkészítés: Az élesztőtt elmorzsoljuk, hozzáadjuk a langyos tejet, a cukrot. Felfuttatjuk. A margarint felolvasztjuk, hozzáadjuk a megmaradt tejet, olajat. A lisztett egy nagyobb tálba szitáljuk, és hozzáadjuk a margarinos tejet, egy egész tojást, 1 kávéskanál cukrot, 2 kávéskanál sót. Bedagasztjuk. Langyos helyen hagyjuk megkelni (kb. fél óra). A megkelt tésztát kinyújtjuk, meghajtogatjuk négyszer, a végén ujjnyi vastagra kinyújtjuk, és kisebb pogácsaszaggatóva kiszaggatjuk. A tésztát megkenjük tojással, és 180 fokra előmelegített sütőben aranysárgára sütjük
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.