Elkészítése: A sajtot lereszeljük, a tejet a vajjal forrásig hevítjük, hozzáadjuk a sót, a lisztet, majd habverővel csomómentesre keverjük. Addig főzzük, amíg elválik az edény falától. Ezután hagyjuk kihűlni. Ha formázhatóra hűlt, hozzáadjuk a három tojást és a teljes mennyiségű sajtot. Vizes kézzel dió nagyságú gombócokat formázunk belőle, és kivajazott, lisztezett tepsibe egymástól 4-5 centis távolságra sorbarakjuk. Tetejüket megkenjük egy felvert tojással. Középmeleg sütőben kb. 20-25 perc alatt megsül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.