A duplasajtos muffin elkészítéséhez a lisztet egy tálba szitáljuk, hozzákeverjük a sütőport, a sót, a lereszelt sajtokat és (ha szeretjük) a köménymagot.
Az enyhén felvert tojást elkeverjük a tejjel, az olvasztott vajjal és a mustárral, majd hozzáöntjük a lisztes egyveleghez. Ezután pár mozdulattal összevegyítjük a tálban lévő összes hozzávalót.
A masszát papírkapszlival bélelt muffinsütőbe adagoljuk, majd 180 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig (kb. 20-30 perc) sütjük.
Megjegyzés
A muffin egy gyorsan elkészíthető finomság és még mutatós is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.