Elkészítés: A tejet meglangyosítom, belekeverem a cukrot és az élesztőt. Amíg felfut, össszekeverem a lisztet, a sót, a sajtot, elmorzsolom benne a margarint, végül a tojással, tejföllel és az élesztős tejjel rugalmas tésztává gyúrom. Ha túl száraz és nem állna össze, bele lehet tenni a tejföl másik felét is. Ezután 30 percig pihentetem, majd háromszor ismételve kinyújtani és hajtogatni 10-10 perc pihentetéssel. Végül ujjnyi vastagra nyújtom, és szorosan egymás mellé rakva sütöm, mert akkor szépen feljön. Meg lehet kenni a tetejét tojással vagy tejjel is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.