Elkészítés: 1. A tojásokat válasszuk szét. A sárgákat verjük habosra a cukorral, majd forgassuk a mascarponéba. Végül adagonként lazítsuk a krémet a fehérjékből vert kemény habbal.
2. Morzsoljunk szét 8 db babapiskótát, osszuk el 4 pohárba, majd locsoljuk meg a kávé felével.
3. Rétegezzük a poharakba a krémet és a maradék babapiskótát, mindig meglocsolva egy kevés kávéval. A legfelső réteg krém legyen. 1 órára tegyük a desszertet a hűtőbe.
4. Tálalás előtt (szív alakú sablont használva) szitáljunk rá kakaóport.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.