Elkészítés: A sütőt melegítsük elő 200 fokra.
Egy lábasban olvasszuk fel a vajat, a csokoládét és a cukrot. Adjuk hozzá a tejet és a tejfölt, majd amikor kissé kihűlt, keverjük bele a tojást. A sütőport keverjük a liszthez, majd a keveréket szitáljuk a csokis masszához.
A muffinformát béleljük ki papírkapszlikkal, és kanalazzuk bele a tésztát. Tegyük az előmelegített sütőbe, és 20-25 perc alatt süssük meg. Amikor kihűlt kezdődhet a díszítés.
Gőz fölött olvasszuk fel a csokoládékat. A muffinokat mártsuk bele az étcsokiba, aztán a fehércsokival rajzoljunk rá spirált, majd gyorsan - mielőtt a csoki megkötne - egy fogvájó segítségével - a muffin közepétől indulva a széle irányába - húzzunk vonalakat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.