Előkészítés: A sütőt 200 C-fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. A halszeleteket megmossuk, besózzuk. A hagymát meghámozzuk, felaprítjuk. A gombát megtisztítjuk, szeletekre vágjuk. A petrezselymet és a tárkonyt leöblítjük, apróra vágjuk. Kivajazunk egy tűzálló tálat.
Elkészítés: A halat a tálba fektetjük, ráöntjük a vörösbort, lefedjük és a sütőben 20-25 perc alatt megpároljuk. Közben a maradék vajon megfonnyasztjuk a vöröshagymát. Hozzáadjuk a gombát, és puhára pároljuk. Ha a gomba megpuhult, őrölt borssal ízesítjük, a liszttel meghintjük. A gombát felengedjük a hal párolólevével, beleszórjuk a petrezselymet és a tárkonyt, átforraljuk. A mártást a halszeletekre öntjük. Petrezselymes burgonyával tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 40 perc múlva
1 adag: 508 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.