Előkészítés: A halszeleteket megmossuk, szárazra töröljük, és bepácoljuk az ételízesítővel. A gombát megtisztítjuk, és szeletekre vágjuk. A hagymát meghámozzuk, és nagyon apróra összevágjuk.
Elkészítés: A sütőt 180 fokra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük. Tűzálló tálat kikenünk a vajjal, belefektetjük a halszeleteket, rászórjuk a hagymát, a gombát, megöntözzük a borral. A tálat lefedjük alufóliával. Betesszük a sütőbe, és kb. 20 perc alatt puhára pároljuk. A tejfölt simára keverjük a liszttel. A halat kivesszük a sütőből, levesszük az alufóliát, megöntözzük a tejföllel, majd visszatesszük a sütőbe. A hőfokot 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) emeljük, és kb. 10 perc alatt aranysárgára pirítjuk. Petrezselymes burgonyával tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 410 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.