Előkészítés: A halszeleteket megmossuk, szárazra töröljük, és bepácoljuk az ételízesítővel. A gombát megtisztítjuk, és szeletekre vágjuk. A hagymát meghámozzuk, és nagyon apróra összevágjuk.
Elkészítés: A sütőt 180 fokra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük. Tűzálló tálat kikenünk a vajjal, belefektetjük a halszeleteket, rászórjuk a hagymát, a gombát, megöntözzük a borral. A tálat lefedjük alufóliával. Betesszük a sütőbe, és kb. 20 perc alatt puhára pároljuk. A tejfölt simára keverjük a liszttel. A halat kivesszük a sütőből, levesszük az alufóliát, megöntözzük a tejföllel, majd visszatesszük a sütőbe. A hőfokot 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) emeljük, és kb. 10 perc alatt aranysárgára pirítjuk. Petrezselymes burgonyával tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 410 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.