Elkészítés: 8 tojásból piskótát sütünk, majd félbevágjuk, és a széleit 2 cm szélességben körben levágjuk.
A darált háztartási kekszet, a tészta levágott széleit, a rumaromát, kevés málnaszörpöt és 1 evőkanál kakaóport összedolgozunk, hogy szép barna legyen, de se kemény, se lágy ne legyen. Rudakat formálunk belőle. Félretesszük.
A krémhez 3 dl tejjel megfőzzük a 2 csomag vaníliás pudingot. A margarint 30 dkg porcukorral és a vérnarancsaromával kikeverjük, majd a kihűlt pudinggal összekeverjük.
A sütit összeállítjuk: az egyik piskótalapra rákenjük a krémet, és a rudakat ráhelyezzük szép sorjába. Rátesszük a másik piskótát és porcukorral meghintjük.
Hosszúkás szeletekre vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.