Elkészítés: A szép szelet marhahusokat besózzuk, majd prézlibe jól belenyomkodjuk, a felvert tojásba beleforgatjuk, kevés forró olajban kisütjük, amíg egy kis színt kap. Ezután a húst kuktába tesszük. Kevés olajon megfonnyasztunk 2 nagy fej vöröshagymát, ráöntjük a húsra, kevés vizet öntünk alá, és puhára pároljuk. Párolás után óvatosan kivesszük a hússzeleteket és egy tálra helyezzük. A kuktában maradt levet összeturmixoljuk egy pohár tejföllel, ráöntjük a húsra - vagy külön is tálalhatjuk a mártást. Krumplipüré vagy rizs illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.