Elkészítése: A paradicsomok tetejét levágjuk, kimagozzuk. Az apróra kockázott hagymát,és a rizst kevés olívaolajon pici sóval megpirítjuk, majd ehhez adjuk a darált húst, a zúzott fokhagymát, a paradicsomok kikanalazott húsát, a fehérbort, a kakukkfüvet, a rozmaringot, és borssal ízesítjük. A felaprított petrezselymet csak a végén adjuk hozzá, ha már lepirítottuk az egészet, és a rizs magába szívta a bort.
Ezzel megtöltjük a paradicsomokat, rátesszük a tetejét, és lefedve, 180 fokon 25-30 perc alatt készre sütjük. Félidőnél levesszük a fóliát, és így sütjük tovább.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.