Elkészítés: Az élesztőt a tejben felfuttatjuk, majd összedolgozzuk a többi hozzávalóval. Kb. egy órát kelesztjük, majd kb. 28 cm átmérőjű kerek lapot nyujtunk belőle. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és még 1/2 órát kelesztjük. Előmelegített sütőben 180 fokon világosra sütjük. A töltelék hozzávalóit gőz fölött sűrűre főzzük, kihűtjük. A tortát kettévágjuk, az alsó lapot rummal meglocsoljuk, bevonjuk a krémmel,r áborítjuk a felső lapot. Tetejét bőven megszórjuk porcukorral, hogy
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.